joi, 25 noiembrie 2010

CanoScan LiDE 90Caracteristici:
-USB de putere, nici o sursa de alimentare separata necesare
-2400x4800dpi*; adancime de culoare de 48 biti
-A4, scanare 300 dpi in aprox. 14 sec.
-Scanare catre PC, e-mail si PDF
-4 butoane EZ
-Corectie automata a imaginii
-Extinsa de software

De calitate
un senzor de 2400x4800dpi* capteaza detalii fine, oferind imagini clare potrivit pentru extindere si imprimare de inalta rezolutie.Adancime de culoare de 48 biti asigura o reproducere a culorilor extrem de precise

Viteza
Scana o pagina A4 la 300 dpi în aprox.14 secunde. Interfaţa USB 2.0 de mare viteză asigură transferul de imagine rapidă la PC.

Design
Acesta este cel mai mic scanner din lume din clasa sa - doar 25 x 36.4 x 4 cm -asa nu ajunge niciodata in drumul tau.Un clip-on stand permite practic de scanare verticala, economisind spatiu chiar mai mult.

Functii
Scanati documente si fotografii direct la PC, e-mail sau in PDF.Creati documente multi-pagina PDF complet cu textul cautarea rapida.

Operare usoara
Patru butoane de scanare EZ ofera simple, one touch operatie.Acestea sunt configurate sa se ocupe de locuri de munca cel mai des utilizate; cum ar fi copierea, scanarea, PDF, sau trimite prin e-mail.

Multi-photo mode
Scanare de până la 10 imagini separate într-o singură trecere, cu fiecare îndosariate separat. Multi-Photo identifica automat, culturi si indreapta mai multe imaginiUn comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!