joi, 25 noiembrie 2010

CanoScan LiDE 90



Caracteristici:
-USB de putere, nici o sursa de alimentare separata necesare
-2400x4800dpi*; adancime de culoare de 48 biti
-A4, scanare 300 dpi in aprox. 14 sec.
-Scanare catre PC, e-mail si PDF
-4 butoane EZ
-Corectie automata a imaginii
-Extinsa de software

De calitate
un senzor de 2400x4800dpi* capteaza detalii fine, oferind imagini clare potrivit pentru extindere si imprimare de inalta rezolutie.Adancime de culoare de 48 biti asigura o reproducere a culorilor extrem de precise

Viteza
Scana o pagina A4 la 300 dpi în aprox.14 secunde. Interfaţa USB 2.0 de mare viteză asigură transferul de imagine rapidă la PC.

Design
Acesta este cel mai mic scanner din lume din clasa sa - doar 25 x 36.4 x 4 cm -asa nu ajunge niciodata in drumul tau.Un clip-on stand permite practic de scanare verticala, economisind spatiu chiar mai mult.

Functii
Scanati documente si fotografii direct la PC, e-mail sau in PDF.Creati documente multi-pagina PDF complet cu textul cautarea rapida.

Operare usoara
Patru butoane de scanare EZ ofera simple, one touch operatie.Acestea sunt configurate sa se ocupe de locuri de munca cel mai des utilizate; cum ar fi copierea, scanarea, PDF, sau trimite prin e-mail.

Multi-photo mode
Scanare de până la 10 imagini separate într-o singură trecere, cu fiecare îndosariate separat. Multi-Photo identifica automat, culturi si indreapta mai multe imagini



Niciun comentariu: